Fitness Tech gadgets

Mensen zijn over het algemeen steeds meer bewust over hun gezondheid. Door middel van apps wordt bijgehouden hoeveel stappen er dagelijks worden gezet en hoeveel calorieën er worden ingenomen. Techbedrijven spelen hierop in doormiddel van gadgets. Fitness trackers (wearables) die je hardslag, afstand en GPS-locatie bijhouden zijn er in overvloed. Zo kun je snel en gemakkelijk alle informatie via je telefoon bekijken, opslaan en delen. Maar hoe zit het met andere interessante fitness gadgets? We hebben er een paar voor je uitgezocht.  

Finis Neptune

In bijna elke sport is muziek een vrij krachtige motivatie, binnen en buiten de sportschool wordt er ook ruimschoots gebruik van gemaakt. Maar wat als je nu een zwemmer bent? Finis Neptune wordt bevestigd aan de zwembril en maakt gebruik van beengeleiding audio, zo is het niet nodig om oordopjes te gebruiken.

Misfit Shine

Het is een armband, een hanger, en het past ook in je broekzak. De Misfit Shine is een activity tracker die je bewegingen en activiteiten bijhoudt. Vanwege het design kun je de tracker om je arm of hals bevestigen en nog een rondje maken zonder je zorgen te maken, hij is waterdicht. Controleer je voortgang door op het LED interface te tikken. Sommige modellen fungeren ook als horloge en ze werken op een cel batterij die maanden mee kan gaan. 

Sportiiiis

Voor mensen die houden van fietsen, is Sportiiiis een goede gadget. Proberen om jouw statistieken te checken tijdens het rijden op een fiets kan heel gevaarlijk zijn, een tijdelijk verlies van focus kan ertoe leiden dat je een obstakel raakt.

Dit apparaat komt op het juiste moment voor fietsers, het combineert namelijk veiligheid met functionaliteit.

Het toestel heeft een head-up display dat op jouw zonnebril is gemonteerd. De head-up display gebruikt zes LED’s om informatie door te geven aan de fietser.
Je ontvangt de gegevens die jij wilt zien via een eenvoudige stem.

Trace

De meeste fitness trackers zijn voor gematigd sport liefhebbers. De fitness trackers die meestal gebruikt worden zijn goed voor renner en joggers, alleen voor extreme sport fanaten zijn ze vaak niet echt geschikt. Voor deze doelgroep is er nu Trace. Trace is gebouwd voor actie sport en kan op vrijwel ieder board worden bevestigd. Trace houd je snelheid, maximale hoogte en nog een hoop andere gegevens bij. Synchroniseer Trace met je Smartphone en al je data staat overzichtelijk bij elkaar. De App van Trace werkt ook als een social app, hierdoor kun je je collega adrenaline junkies op de hoogte houden van je prestaties.

Umoro One

Deze fles is het grootste geschenk dat je een fitness fanaat kunt geven. De fles functioneert als elke andere fles, maar met een duw op een knoop, kan het maximaal 1,5 scoops van je favoriete weieiwit mix mixen. Het is ideaal voor gebruik in de gym tijdens je training, zo heb je je post-workout direct bij je zonder met allerlei potjes te hoeven rondlopen.

Een ‘bal’ houdt het supplement vast totdat je op de knop drukt. Tevens werkt de fles ook als mixer, zodat ook het dikkere poeder goed opgelost wordt.