Sporter van de maand april 2017

Bij il fiore healthcenters waarderen we onze sporters enorm. Iedere dag bezoeken grote aantallen sportieve members de diverse locaties van il fiore healthcenters. Graag introduceren we iedere maand één lid van iedere locatie doormiddel van onze “Sporter van de maand” actie. In onze blog zetten we iedere maand alle sporters van de maand bij elkaar. Tevens plaatsen we de sporter van de maand ook individueel op de betreffende Facebookpagina van de locatie zelf.

Maastricht (Céramique)

svdm_ceramique april

Onze sporter van de maand is Ilse Böhm, met 93 jaar onze oudste sporter binnen de club.
Ilse sport al 10 jaar bij ilFiore Ceramique. ze doet dat voornamelijk om fit te blijven, voor lichaam en geest. bovendien draagt het sporten bij aan haar mobiliteit.
Ze vindt de club goed georganiseerd, met fijne apparaten en een gezellige sfeer. ze vindt het contact met de mensen leuk.
Voorheen deed ze BodyBalance, maar door rugklachten kan ze dat niet meer, dus nu gaat ze voor de fitness-apparaten.
Ze hoopt nog zeker wat jaartjes lid te kunnen blijven!

Maastricht (Mariaberg)

svdm_mariaberg_april

Mijn naam is Véronique Riemersma-Felix en ben 37 jaar. Mijn grootste hobby’s zijn uiteraard sporten, met name krachttraining en mijn labrador Cliff. Sinds Januari 2015 ben ik lid van il fiore healthcenters Maastricht (Mariaberg). Daarvoor was ik al ruim 10 jaar lid van il fiore healthcenters Maastricht (Céramique) . Gezien de reisafstand heb ik ervoor gekozen om mij volledig over te schrijven naar Mariaberg en dat bevalt prima. Sporten is voor mij een levensstijl. Ik begin mijn dag met een uurtje sporten, ik ben er dan ook elke dag vanaf 6.30 uur. Heerlijk vind ik dat, lekker vroeg en in alle rust doortrainen. Na de training voel ik mij energiek en kan ik fit aan mijn werkdag beginnen. Het is een fijne sportschool met voldoende mogelijkheden en diversiteit aan apparatuur en toestellen. Via deze weg wil ik team van il fiore healthcenters Maastricht (Mariaberg) bedanken voor hun inzet en professionele bijdrage aan deze sportschool.

Roermond (Centrum)

svdm_roermond centrum april

April doet wat hij wil en daarom hebben we niet 1 maar 2 sporters van de maand uitgekozen.
De reden dat we dit doen is omdat deze broers onafscheidelijk van elkaar zijn. De keren dat ze zonder elkaar komen sporten zijn uitzonderlijk en zeker als je bedenkt dat ze 5 tot 6 keer per week in de club te vinden zijn. Het fitnessleven is voor hun niet vreemd als zonen van voormalig bodybuilder Chahril Portier hebben Lesley (20 jaar) en Joey (16 jaar) een goede basis. Lesley begon op jonge leeftijd met MMA maar kwam door een blessure in de sportschool terecht. Tijdens zijn revalidatie begon de liefde voor de krachtsport te groeien en voornamelijk het powerliften spreekt hem erg aan. Om eens mee te doen aan een officiële powerlift wedstrijd is voor hem een vastgesteld doel.

Joey is door zijn oudere broer meegesleept naar de sportschool waar ook hij verliefd werd op de gewichten. Doordat zijn broer al wat meer ervaring had kon hij Joey gelijk alles goed aanleren waardoor hij een flinke voorsprong heeft op jongens van zijn eigen leeftijd. De doelen van Joey liggen meer richting die roots van zijn vader. Hij zou graag, als hij de juiste leeftijd heeft bereikt het podium op stappen.

Lesley en Joey zijn twee graag geziene sporters in onze club. Hun drive en doorzettingsvermogen op deze jonge leeftijd mag voor velen als voorbeeld gezien worden. Voor ons een mooie reden ze deze maand in het zonnetje te zetten en we wensen hun dan ook veel succes in het realiseren van hun doelen.

Roermond (Herten)

svdm_herten april

Mijn naam is Suzan Slijpen. Ik ben 33 jaar en woon in Herten. Ik werk als jurist binnen mijn eigen praktijk: Slijpen Legal.
Ik ben vrijwel dagelijks bij il fiore healthcenters Roermond (Herten) te vinden. Het brengt een prettige structuur in de dag, houdt me in beweging en ‘clears the mind’. Heerlijk vind ik dat. Na een rondje sporten duik ik weer fris in mijn dossiers.

Toen ik in 2012 bij il fiore healthcenters Roermond (Herten), pikte ik vooral de groepslessen mee en concentreerde ik me hoofdzakelijk op cardiotraining. Ik ben altijd een tamelijk fanatiek hardloper geweest en heb in het verleden ook veel aan aerobics gedaan. De Attack, Vive en Combatlessen waren zowel uitdagend als makkelijk te volgen en bovendien erg leuk.
Eén en ander veranderde toen ik na een operatie opnieuw moest leren werken met mijn lichaam. Ik kon bij il fiore healthcenters terecht voor begeleiding en heb zo -letterlijk stapje voor stapje- mijn conditie en kracht weer terug opgebouwd.

Ik kwam tijdens dit revalidatieproces in aanraking met krachttraining en dat is een vast onderdeel van mijn trainingsroutine geworden. Sinds een jaar kan ik ook een aantal groepslessen weer volgen. Ik doe zo’n drie tot vier keer per week de Balance, één à twee keer per week de Pump en daarnaast een lesje Vive.
Er is een fijne sfeer bij il fiore healthcenters Roermond (Herten) en ik voel me er echt een beetje thuis.

Weert

svdm_roermond_weert

Mijn naam is Glenn Pleunis en ik ben 27 jaar oud. Na jaren te roepen dat ik het fitness weer wilde oppakken tipte een vriend mij over il fiore healthcenters in Weert. Na een bezoek was ik verkocht, geweldige apparatuur en power rekken! Ik ben weer volledig aan het sporten geslagen en dat is dus mede dankzij il fiore healthcenters Weert.

Mijn doel is om aan te komen in spiermassa en sinds il fiore healthcenters is geopend ben ik goed op weg! Dankzij de keuze uit zo veel apparatuur word je echt uit je comfort zone gehaald om nieuwe oefeningen te proberen en natuurlijk zijn de keuzes oneindig.