Sporter van de maand augustus 2017

Bij il fiore healthcenters waarderen we onze sporters enorm. Iedere dag bezoeken grote aantallen sportieve members de diverse locaties van il fiore healthcenters. Graag introduceren we iedere maand één lid van iedere locatie door middel van onze “Sporter van de maand” actie. In onze blog zetten we iedere maand alle sporters van de maand bij elkaar. Tevens plaatsen we de sporter van de maand ook individueel op de betreffende Facebookpagina van de locatie zelf.

Maastricht (Céramique)

sporter van de maand Ceramique

Mijn naam is Johannes van Hooff, ik ben 72 jaar en al 10 jaar lid bij il fiore healthcenters Maastricht (Céramique).
Ik ben bij il fiore healthcenters begonnen omdat ik door blessures geen buitensport meer mocht doen. Destijds ben ik begonnen met fitness en daarna gestart met groepslessen. Dat vind ik nu het leukst. Ik volg CX, Balance, Grit en de Mix. Dat zijn 6 lessen in de week in 2 dagen. Zo doe ik wel 3 lessen achter elkaar! Ik vind de sfeer bij il fiore healthcenters goed en gezellig. Zo heb ik regulier contact met mijn medesporters en de medewerkers van il fiore healthcenters.Proficiat Johannes, we hopen dat je nog lang bij ons zult sporten!

Maastricht (Mariaberg)

sporter van de maand Mariaberg

Mijn naam is Eddy Capiau, ik ben 62 jaar, afkomstig uit Lier (België) en inmiddels woonachtig in Maastricht. Ik ben nu een goed jaartje en 3 maanden lid bij il fiore healthcenters (Mariaberg). Tot op heden heb ik hier absoluut geen spijt van!

Mijn motivatie is zo fit mogelijk blijven op mijn leeftijd en ik vind het een prettig samenkomen met andere klanten. Er hangt een hele goede sfeer, het is er ontzettend netjes, de faciliteiten om te sporten zijn top en alles wordt goed bijgehouden. Dit zijn de voornaamste redenen om bij il fiore healthcenters Maastricht (Mariaberg) te komen sporten.
Als laatste wil ik hieraan toevoegen dat team Mariaberg prima werk levert en een goed en spontaan contact heeft met de klanten. Ga zo door!

Roermond (Centrum)

sporter van de maand Centrum

Hoi, mijn naam is Jacqueline, 23 jaar en ik sport sinds februari dit jaar bij il fiore healthcentrum Roermond (Centrum).
Nadat ik altijd heb gezegd dat sporten niks voor mij is en ik hier geen meerwaarde van inzag, is dit toch omgeslagen sinds ik regelmatig met mijn beste vriendin ga sporten in Roermond. We motiveren elkaar door samen uitdagingen op te zoeken en telkens onze grenzen te verleggen met sporten.
Ik houd mij voornamelijk bezig met krachttraining. Door krachttraining voel ik me lichamelijk en mentaal beter en sterker. Ik probeer 4 à 5 keer in de week te gaan. Wanneer dit niet lukt, mis ik de sportschool al. Ik ga graag bij il fiore healthcenters in Roermond sporten omdat het personeel behulpzaam is als je ze nodig hebt. Ze geven je goed advies. Verder zijn er ontzettend veel verschillende toestellen om gebruik van te maken. Hierdoor blijft het sporten ook leuk, omdat je veel kan afwisselen.

Roermond (Herten)

sporter van de maand Herten

Mijn naam is Marc Ververs, ik ben 53 jaar, getrouwd en vader van een dochter van 20. Vanaf mijn achttiende levensjaar train ik met gewichten, exclusief een onderbreking van 14 maanden dienstplicht. Ik heb door de jaren heen bij verschillende sportscholen getraind. Ook heb ik een tijd lang thuis getraind. Sinds een paar jaar train ik bij il fiore healthcenters Roermond (Herten).
il fiore healthcenters is een prima sportschool met mooie apparatuur, voor mij voldoende gewichten en een fijne ambiance. Sinds jaar en dag train ik driemaal in de week. Ik sla zelden een training over. Mijn voorkeur gaat uit naar het trainen met losse gewichten en eigen lichaamsgewicht. Mijns inziens zijn doorzettingsvermogen, continuïteit en geduld de drie voornaamste pijlers om je training en de daarbij behorende doelstellingen tot een succes te maken.

Mijn uitdaging is om zolang mogelijk te blijven trainen en met inzet, toewijding en plezier in vorm te blijven. Tot nu toe lukt me dat vrij aardig. Een uurtje duwen en trekken bezorgt mij nog steeds en altijd een voldaan gevoel; een gevoel dat ik niet kan missen.

Weert

sporter van de maand Weert

Hoi, mijn naam is Jacqueline, 23 jaar en ik sport sinds februari dit jaar bij il fiore healthcenters. Ik ben zowel te vinden bij il fiore healthcenters Roermond (Centrum) als bij il fiore healthcenters Weert.

Nadat ik altijd heb gezegd dat sporten niks voor mij is en ik hier geen meerwaarde van inzag, is dit toch omgeslagen sinds ik regelmatig met mijn beste vriendin ga sporten in Roermond. We motiveren elkaar door samen uitdagingen op te zoeken en telkens onze grenzen te verleggen met sporten.

Ik houd mij voornamelijk bezig met krachttraining. Door krachttraining voel ik me lichamelijk en mentaal beter en sterker. Ik probeer 4 à 5 keer in de week te gaan. Wanneer dit niet lukt mis ik de sportschool al. Ik ga graag bij il fiore healthcenters Roermond (Centrum) sporten, omdat het personeel behulpzaam is als je ze nodig hebt. Ze geven je goed advies. Verder zijn er ontzettend veel verschillende toestellen om gebruik van te maken. Hierdoor blijft het sporten ook leuk, omdat je altijd veel kan afwisselen.