Sporter van de maand februari 2017

Bij il fiore healthcenters waarderen we onze sporters enorm. Iedere dag bezoeken grote aantallen sportieve members de diverse locaties van il fiore healthcenters. Graag introduceren we iedere maand één lid van iedere locatie doormiddel van onze “Sporter van de maand” actie. In onze blog zetten we iedere maand alle sporters van de maand bij elkaar. Tevens plaatsen we de sporter van de maand ook individueel op de betreffende Facebookpagina van de locatie zelf.

Maastricht (Mariaberg)

svdm_mariaberg_februari

Mijn naam is Francois Ubaghs en ik ben 39 jaar. Mijn hobby’s zijn uitaard sporten en dan met name fitnessen. Daarnaast heb ik een quad waar ik soms een rondje mee ga rijden. Ik ben in januari 2015 begonnen met sporten bij il fiore health centers (Mariaberg), het is een top locatie met heel goed apparatuur. Het daagt je uit om hier te komen sporten en ik voel me er goed bij. Je blijft fit en het is een ideale uitlaatklep om je gedachten even op iets anders te zetten. Daarnaast is het een gezellige club om te trainen waarin ik weer nieuwe mensen heb leren kennen. Het sporten bij il fiore healthcenters (Mariaberg) blijft een geweldige ervaring, een schitterend gebouw midden in een woonwijk. Ook het apparatuur is geweldig, voldoende diversiteit en het ziet er allemaal erg netjes, schoon en opgeruimd uit. Daarnaast wil ik bij deze Rémond en zijn team oprecht bedanken voor hun inzet bij il fiore healthcenters (Mariaberg). Super personeel voor de klanten, ga zo door!

Maastricht (Céramique)

svdm_ceramique_februari

Sporter van de maand is Paula Gisbertz, Paula is een sportieve verschijning die je de 70 jaar zeker niet aanziet. Ze bezoekt ons centrum al ruim 10 jaar met veel plezier, na haar pre pensioen hier begonnen op advies van een kennis die haar attendeerde op il fiore healthcenters Maastricht (Céramique).

Paula was meteen gecharmeerd van het mooie centrum met een luxe uitstraling, ruim en licht, en prettig publiek waar ze zich snel thuis voelde. Haar motivatie om toen der tijd lid te worden werd ingegeven door het feit dat ze een lange tijd niet aan sport had gedaan en voelde dat ze iets meer moest gaan doen om haar gezondheid te optimaliseren. Paula ervaart het als zeer prettig dat er ten allen tijde hulp is indien ze daar gebruik van wil maken bv aanpassen van haar programma of anderszins.

Paula is begonnen met fitness en heeft later een aantal groepslessen toegevoegd, met name de Zumba bezorgd haar een vrolijk gevoel, ze voelt zich fitter, energieker en krijgt een goed humeur van het sporten. Een nare periode noopte haar even gas terug te nemen, echter al snel kwam Paula weer haar uurtjes naar il fiore healthcenters Maastricht (Céramique), hetzij om te sporten, hetzij om te relaxen in de sauna en te genieten van de infrarood cabine!
Als ik Paula vraag naar dingen die ze mist of als niet prettig ervaart moet ze heel lang nadenken en antwoord vervolgens: Eigenlijk niets, ik voel dit als een thuis! Een groter compliment kunnen we niet krijgen dunkt mij!

Roermond (Herten)

svdm_herten_februari

Ik ben Henk Holleman. Gepensioneerd bakker, vader van drie meiden en opa van vier kleinkinderen. Ik werk nog 10 uur per week bij Sport Service Roermond en Melick. Met mensen van 60 tot ver in de 80 doe ik bewegingsactiviteiten in de vorm van linedance. Een hele dankbare bezigheid.
Ik heb na mijn pensioen een deelopleiding Cios gevolgd en heb me daarna in het ‘’Meer bewegen voor ouderen’’ verdiept. Ik vindt het heel belangrijk mensen bewust te maken van het belang van bewegen. Sport en bewegen kan ons helpen op een mooie manier oud te worden.

Ik heb ondanks mijn zware beroep als bakker (altijd vroeg op om 03.00 uur) altijd veel gesport, zoals judo, wielrennen en lange afstanden lopen. Ik deed triatlons, waardoor ik met krachttraining in aanraking kwam, om kracht op te bouwen voor het zwemmen. En dit alles altijd voor het plezier om te bewegen.
Zo kwam ik in de beginjaren bij Herteheym terecht en heb zo de hele ontwikkeling meegemaakt. In het begin niet voor iedereen toegankelijk, maar nu voor iedereen; een goede ontwikkeling.

Ik doe drie keer in de week mee met een spinningles. Dat vond ik in het begin best zwaar, maar nu kan ik me er echt in uitleven. Dan ga ik bij il fiore healthcenters Roermond (Centrum) aan de Bredeweg soms nog wat uitfietsen. Daarnaast probeer ik nog enkele keren per week wat aandacht aan mijn spieren te geven. ‘’Sportgek’’, zul je zeggen. Maar ik vindt het heerlijk !

Roermond (Centrum)

svdm_centrum_februari

Onze sporter van de maand februari is Annette. Wij kennen Annette als een zeer spontane jonge meid die regelmatig in ons centrum te vinden is. Haar gedrevenheid in het bereiken van haar doelen heeft ons doen besluiten haar extra in het zonnetje te zetten. Ze verteld graag hoe ze in de fitness terecht is gekomen.

Begin 2015 ben ik bij il fiore healthcenters Roermond (Centrum) binnen gelopen om weer fit te worden. Ik wilde graag wat kilootjes kwijt en besloot me te focussen op de cardio apparatuur. Na een paar maanden zonder echte resultaten te boeken besloot ik om een begeleiding te plannen. Vanaf dat moment ben ik mij meer gaan richten op de krachtsport, iets wat nu helemaal mijn ding is geworden. Door een vast schema te volgen gingen mijn prestaties met sprongen vooruit. Even later besloot ik er zelfs nog een schepje bovenop te doen door me bij Rebody aan te melden. Bij Rebody kreeg ik nog beter zicht op mijn eetpatroon waardoor ik kan zeggen dan ik in totaal 15,5% in vetpercentage ben gedaald. Ik kan iedereen aanraden om aan krachtsport te beginnen.

Weert

svdm_weert_februari

Ik ben Maria Michels en sinds de opening van il fiore healthcenters Weert zeer fanatiek aan het sporten. Ik sport elke dag, zo blijf ik op gewicht en ik voel me er goed en fit bij. Wat ik erg leuk vind om te doen zijn de virtuele lessen, met name de BodyPump. Wat ik erg prettig vind aan il fiore healthcenters Weert zijn de virtuele lessen en de ruime, open opzet.