Sporter van de maand september 2017

Bij il fiore healthcenters waarderen we onze sporters enorm. Iedere dag bezoeken grote aantallen sportieve members de diverse locaties van il fiore healthcenters. Graag introduceren we iedere maand één lid van iedere locatie door middel van onze “Sporter van de maand” actie. In onze blog zetten we iedere maand alle sporters van de maand bij elkaar. Tevens plaatsen we de sporter van de maand ook individueel op de betreffende Facebookpagina van de locatie zelf.

Maastricht (Céramique)

sporter van de maand Ceramique

Hallo allemaal, ik ben Riet Carboex en ik ben 79 jaar. Vanaf 2016 ben ik gaan sporten bij il fiore healthcenters Maastricht (Céramique) en ik doe eigenlijk alleen de groepslessen. Vooral bodyshape en de Bodymix zijn de groepslessen die ik volg. Zo ben ik gemiddeld 2x per week bij il fiore healthcenters Maastricht (Céramique) te vinden. Ik ben een echt groepsmens, de gezelligheid en het contact binnen il fiore healthcenters zijn dan ook een van de reden waarom ik er de groepslessen volg. De spontane leden en medewerkers en de prettige ambiance is de andere reden.

Proficiat Riet, we hopen dat je hier nog lang zult sporten!

Maastricht (Mariaberg)

sporter van de maand Mariaberg

Mijn naam is Mitchell Eijkenboom en ik ben 22 jaar jong. Ik ben in het dagelijkse leven ZZP’er en run sinds 2016 samen met mijn vader een eigen bedrijf, genaamd Hami-bouw. Wij worden ingehuurd voor bijvoorbeeld renovatie en bouwprojecten.

In december sport ik een jaar bij il fiore healthcenters Maastricht (Mariaberg). Het is mijn doel om sterker te worden. Het werken in de bouw is ook een soort van krachtwerk. Dit vergt veel kracht van het lichaam. Ik probeer mijn lichaam daarom zo goed mogelijk aan te sterken zodat ik hier profijt van heb in mijn werkveld. Verder is het lekker om af te schakelen en een praatje te maken met een van de trainees.

il fiore healthcenters is een top gym voor het krijgen van genoeg beweging. Het materiaal is altijd in orde en er hangt een goede sfeer. Het is er schoon en er is ook altijd een soort van vaste kern die steeds in de ruime free-weight zone te vinden is. Ook is het feit dat mijn maat (Dimitri Kreemers – werknemer) hier werkt een van de redenen om hier te komen sporten. Hij begeleidt me in het stukje krachttraining met tips.

Roermond (Herten)

sporter van de maand Herten

Ooooh !!! Wat vind ik het leuk dat ik sporter van de maand ben geworden.
Ik ben al sinds januari 2000 lid en ben na al die jaren nog steeds enthousiast en fanatiek. Ik heb al veel meegemaakt en merk dat het sporten mij erg helpt zowel geestelijk als lichamelijk. Sporten is dus erg belangrijk voor mij en zolang het allemaal nog gaat, al is het op mijn eigen manier, blijf ik dat zeker doen.Ik ben begonnen met de fit+ groep, een erg leuk groepje waar we in groepsverband onze spieren maar ook de “lachspieren“ goed aan bod lieten komen. Aquajoggen was ook erg leuk om te doen, ook hier merkte ik dat het lekker was voor mijn lichaam. Dit was dan ook heel makkelijk te combineren met de fitness.Tegenwoordig ben ik meer in de groepslessen te vinden en dan met name de bodyvive les.
We hebben zo’n leuke groep, dat we na de les vaak nog met een aantal mensen “nakletsen“ Dit vaak onder het genot van een lekker kop koffie.
Ik merk dat ik al vrienden had die bij il fiore healthcenters Roermond (Herten) sporten maar ook super lieve sportvrienden heb leren kennen in al die jaren. Dat maakt het natuurlijk allemaal nog leuker. Dat zijn ook de momenten dat ik erg kan genieten, zeker na alle gebeurtenissen in thuissituatie. Zelfs buiten de sportschool staat de koffie bij deze mensen voor mij altijd klaar. Ik waardeer deze vriendschap enorm.

Ook merk ik dat sporten een structuur in mijn leven heeft en geeft. Het is niet altijd makkelijk in het dagelijkse leven, sporten helpt hierbij in alle fronten en kan ik even afschakelen.

Ik hoop dan ook dat ik nog lang in goede gezondheid bij il fiore healthcenters mag en kan blijven sporten met alle lieve mensen en instructeurs om mij heen.

Roermond (Centrum)

sporter van de maand Centrum

Mijn naam is Josy Lomans, en ik ben 17 jaar. Ik ben regelmatig te vinden bij il fiore healthcenters Roermond (Centrum). Ivm school ga ik zelfs al om 7:00 uur s ochtends sporten. Ik ben officieel sinds 2014 lid, maar heb er een jaar uitgelegen ivm een blessure. Mijn motivatie om te sporten is nooit verdwenen, sterker nog, nu ik vooruitgang boek door mezelf op allerlei vlakken te verbeteren, ben ik nog gemotiveerder geworden. il fiore healthcenters Roermond (Centrum) maakt het aangenaam voor mij om te sporten en gemotiveerd te blijven door de ruime keuze van de apparaten en de goede begeleiding.

Weert

sporter van de maand Weert

Ik zal mij even voorstellen. Ik ben Bep Coolen, 50 jaar oud en ik heb al jaren gevochten tegen de kilo’s. Uiteindelijk heb ik op 23 mei 2017 een maagverkleining gekregen. Dankzij de goede begeleiding en tips ben ik al 29 kg afgevallen met sporten bij il fiore healthcenters Weert. Het sporten doe ik met veel plezier hierin kan ik me goed uitleven. Voor mij is krachttraining belangrijk omdat ik spiermassa krijg in plaats van vetmassa. Mijn uitdagingen zijn om lang te mogen sporten en fit en gezond te blijven.